După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 5 august 2014

Tabăra națională de tineret Voroneț 11-17 august – “Crede, trăiește, iubește!”

Dorim sa va invitam la o noua tabara de tineret la Voronet, editia 2014, cu noi oportunitati insa cu aceeasi dorinta de a va oferi un timp placut si un climat spiritual adecvat. In editia din acest an ne propunem sa studiem impreuna cartea Iona, o carte care are un mesaj bogat si important pentru cei ce au inceput aventura trairii cu Dumnezeu si pentru cei care vor sa inteleaga  necesitatea unei relatii personale cu Dumnezeu.
Vom avea tineri din intreaga tara iar in acest an asteptam un grup de tineri din Republica Moldova si speram sa avem si tineri romani din Ucraina.
Liderii voluntari, echipa de lauda si inchinare cat si personalul taberei sunt gata sa va slujeasca din nou si sa avem din nou momente frumoase prin activitatile si programul taberei noastre .
Prețul taberei este de 330 de lei in care se include un tricou personalizat al taberei iar înscrierea se face trimițând un avans de 100 de lei. Pentru mai multe informații sau pentru confirmări de înscriere vă rog să scrieți un email la adresa: floriclipa@yahoo.com. Vă așteptăm cu drag!!!

Vezi şi alte locaţii în Pagina TABERE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.