După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 8 iunie 2014

Scrisoare misionară: Familia Gabriela şi Raja Rai, India

Dragii noştri,

  Vă salutăm pe toţi în Numele Domnului nostru Isus Hristos!
   A trecut aproximativ o lună de când suntem înapoi în India şi Îi mulţumim Domnului pentru o lună de binecuvântată odihnă după toate călătoriile pe care a trebuit să le facem în lunile trecute.

   Probabil că unii dintre voi aţi aflat că în India este un nou guvern care în trecut a adus (a îngăduit) mari persecuţii asupra creştinilor. Deocamdată ei se arată foarte prietenoşi creştinilor, dar, dincolo de toate Domnul nostru este în control şi în El ne punem încrederea. Duminica trecută Raja a predicat în adunare despre persecuţia creştinilor, începând cu biserica primară şi continuând cu situaţia din India. El ne-a încurajat pe toţi credincioşii să fim tari în credinţă şi să fim pregătiţi, dacă Domnul va îngădui să aducă persecuţie, să fim gata să suferim pentru El aşa cum El ne-a lăsat exemplu. Ne rugăm ca Domnul să ne ajute pe toţi să fim veghetori şi statornici în credinţă, continuand să răspândim Evanghelia cu râvnă.

   Acum câteva săptămâni a avut loc la noi părtăşia de marţi care este în fiecare săptămână într-una din casele credincioşilor şi un frate din biserică a adus un mesaj care ne-a încurajat foarte mult. El a vorbit despre toate încercările prin care am trecut şi cum Domnul ne-a izbăvit din toate şi când întunericul era aşa de gros ne-a ţinut strâns lângă El şi ne-a adus la lumină. El a spus că toate acestea fac parte din pregătirea Domnului pentru lucrarea specială la care ne-a chemat şi, aşa cum Domnul l-a pregătit pe Moise înainte de a-l folosi într-un mod aşa de minunat, tot aşa şi noi suntem în perioada de pregătire. Ne-a spus că atât el cât şi toţi fraţii din biserică au fost încurajaţi de modul minunat cum a lucrat şi lucrează Domnul în vieţile noastre şi izbăvirile miraculoase pe care ni le-a dat. Numai atunci când trecem printr-o imposibilitate avem posibilitatea să Îl vedem pe Dumnezeu făcând minuni şi El merită toată slava şi toată gloria!

   O mică, dar importantă slujire prin care am ajutat adunarea de aici a fost să aducem câteva cărţi creştine în limba nepali pentru că aici sunt foarte rare. În special Raja a găsit o carte foarte bună despre cultele false care se înmulţesc tot mai mult. Cartea descrie şi demaschează aceste culte care, de multe ori, par a fi foarte prietenoase şi bune, dar în spate se află împărăţia Satanei. Am adus câte un exemplar din această carte atât presbiterilor şi liderilor din adunarea noastră, cât şi din altă adunare. Sunt multi creştini care nu sunt bine înrădăcinaţi în Cuvânt şi când vine "un frate" care vorbeşte frumos, dar nu chiar după ce spune Biblia, mulţi sunt păcăliţi usor. De aceea este foarte important ca liderii bisericii să cunoască aceste capcane şi să îi înveţe şi pe ceilalţi credincioşi să discearnă adevărul Scripturii.

   Acum are loc construcţia clădirii adunării şi fraţii şi surorile din biserică ajută fiecare atât cu ce pot cât şi cu timpul lor venind şi ajutând la înaintarea mai rapidă a lucrărilor. Vă rugăm să vă rugaţi să putem termina curând, înainte să înceapă sezonul musonic.

   Un alt motiv de rugăciune este pentru Ramesh, soţul sorei Tanuja care a murit. Din păcate el a lăsat credinţa, s-a întors la băutură şi îi vorbeşte de rău pe fraţii care l-au ajutat atât de mult pe el şi Tanuja când au fost la grea încercare. Rugaţi-vă ca Domnul să aibă milă de el şi să î-l aducă înapoi la credinţă. Ne bucurăm şi nădăjduim că sora Tanuja a fost sinceră în mărturisirea credinţei şi că înainte de a muri a fost mântuită şi acum este cu Domnul unde este mult mai bine.

   Luna aceasta am fost la biroul pentru înregistrarea străinilor şi în curand va trebui să primesc un pemis de şedere în India, iar în luna septembrie va trebui să mergem din nou pentru a extinde viza de soţie, care se termină chiar în noiembrie când il asteptăm pe bebe.

  Noi de mult am fi vrut să ne mutăm pentru a începe plantarea unei biserici, dar Domnul a avut alte planuri si ne încredem că El ştie mai bine timpul potrivit pentru această mutare. Deocamdată suntem în scoala Lui de pregătire şi ne rugăm ca Domnul să ne facă o binecuvântare în Gorubathan şi să se folosească de noi aşa cum doreşte pentru slava Numelui Său atât timp cât ar dori să fim aici, iar când timpul va veni să ne mutăm să ne deschidă calea şi să meargă înaintea noastră!

   Va rugăm să vă rugaţi pentru noi, pentru sănătate şi ocrotire de tot felul de boli şi pericole din jur. Ne încredintăm în braţele Tatălui nostru. El ştie cel mai bine ă se îngrijească de noi! Ni s-a spus că bebe va veni cândva în jurul datei de 22 noiembrie. Vă rugăm să vă rugaţi împreună cu noi ca Domnul să mă ajute să am o sarcină şi o naştere sănătoasă, ca Domnul să ne călăuzească spre locul unde este mai bine să nasc.

  Vă mulţumim că sunteţi alături de noi! Domnul să vă binecuvinteze pe fiecare în parte din bogăţiile harului Său!

      Cu dragoste în Domnul,
        Gabriela, Raja şi bebe

Gabriela Rai este membră a Bisericii Baptiste Nr. 2, Speranţa, din Braşov şi slujeşte pe câmpul de misiune alături de Biserica Harul, din Jalpaiguri, India, în lucrarea cu copiii şi cu femeile.
Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicată Gabriela, este deschis următorul cont:
RON RO95 WBAN 2511 0000 8380 1052  Banca Intesa Sanpaolo, Sucursala Piaţa Sfatului, Braşov
 Adresa de contact: gabi7us@yahoo.com

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.