După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 6 iunie 2014

Scrisoare misionară: Familia Acatrinei, Peru

 Dragă familie, dragi frați și prieteni,

 Nu avem cuvinte să vă mulțumim pentru toată susținerea pe care ne-ați oferit-o în ultima lună. Ne rugăm ca Dumnezeu să vă răsplătească!!!

  Eu (Amalia) încă mă aflu în Lima. După externare mi s-au făcut încă multe investigații, pentru că nu mă simțeam foarte bine și astăzi mi s-a dat în sfârșit un răspuns concret la problema mea.

  În tomografia care mi-a fost făcută când eram încă în spital parea că totul este bine. Însă în investigațiile ulterioare medicii și-au dat seama că lipsește una dintre plăci, cea mai importantă. Am obținut-o și acolo s-a putut vedea clar o problemă a rinichiului stâng care a favorizat toate infecțiile din ultimele luni și formarea pietrelor. Mi s-a spus că este nevoie de operație, însă pentru că conductele nu sunt încă blocate în totalitate se poate încerca mai întâi rezolvarea problemei prin tratament. Dupa 3 luni va trebui să repet tomografia și, dacă situația nu s-a îmbunătățit suficient, abia atunci se va interveni pe cale chirugicală.

  Până acum 2-3 zile simţeam durerea doar din când în când, însă acum este aproape permanentă. Din această cauză medicul îmi spune să mai rămân încă două zile în capitală pentru observație. Mi-a dat un nou tratament și așteptăm să vedem cum funcționează.

  Îmi doresc foarte mult să mă pot întoarce acasă. Însă pentru că acolo nu avem medici de specialitate, încă nu pot călători. Suntem liniștiți, pentru că Dumnezeu, prin cuvântul Lui, prin ceea ce voi ne scrieți, prin felul în care lucrează pentru noi, ne întărește. Însă durerile și faptul că suntem departe nu ne sunt uşoare. Se pare că Dumnezeu vrea să ne învețe lucruri pe care doar în acest fel le putem înțelege și învăța. Și credem că TOATE lucrează spre binele nostru.

  Chiar faptul că la tomograf au uitat să îmi scoata una dintre plăci, a fost îngăduit de Dumnezeu tot pentru binele nostru. În acest fel asigurarea mi-a acoperit o mare parte din cheltuieli, pentru că s-a considerat că diagnosticul cu care am fost internată nu are nimic de a face cu alte boli din trecut. Dacă ar fi fost scoasă și ultima placă, atunci costurile ar fi fost de 3-4 ori mai mari.

  Mari și minunate sunt căile lui Dumnezeu față de copiii Lui!! Am râs şi am plâns de bucurie când mi-am dat seama ce a făcut El pentru noi.

  Acum ne rugăm ca Dumnezeu, dacă este voia Lui, să facă să funcționeze tratamentul, să nu fie nevoie să ajungem la operație și să aibă cât mai puține efecte adverse, deoarece este puternic.

 Dumnezeu să vă răsplătească pentru susținerea pe care ne-o acordați prin rugăciuni, cuvinte de încurajare sau financiar. Vă suntem tuturor atât de recunoscători! Ne rugăm și noi pentru voi toți!!

    Cu mult drag, din partea familiei,

                                         Amalia

Familia Acatrinei este membră a Bisericii Creştine după Evanghelie, nr. 4 din Iaşi. Au plecat în Peru pe termen lung în anul 2007 şi şi-au început lucrarea în tribul Asheninka, alături de familia Dumitru, tot misionari români. Sunt implicaţi în lucrarea de plantare de biserici a misiunii Segadores şi scopul lor este să ducă Evanghelia celor care nu au avut niciodată posibilitatea să audă despre Dumnezeu.
liviu_aca@yahoo.com
amy11_grace@yahoo.com
Dacă doriţi să susţineţi şi financiar lucrarea familiei Acatrinei în Peru sunt deschise următoarele conturi:

RON RO78BRDE240SV68334902400
USD RO46BRDE240SV75299172400
EUR RO22ERDE240SV87247142400

BRD, Agenţia Dimitrie Mangeron, Şos. Naţională, nr.55, Iaşi

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.