După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 24 iunie 2014

Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India

 India: motiv urgent de rugăciune
  Un raport primit de la Daniel Ekka (Raju Oraon)
 

  Totul a început cu o săptămână în urmă, în Kali Pur (Ramshi, Maynaguri). Frații și surorile se adunaseră pentru rugăciune în casa unui frate numit Gopal Halai. Sătenii s‑au adunat în jurul casei pentru a protesta împotriva prezenței creștinilor în sat și împortriva acceptării Domnului Isus de către familia gazdei adunării. Au scuipat peste credincioși și i-au amenințat cu distrugerea casei.

  Sătenii aparțin tribului Uria. Una dintre rudele lor, care locuiește într-un alt sat, a acceptat Evanghelia și le-a predicat și lor. O familie se întorsese la Dumnezeu. Alte familii se deschideau pentru Evanghelie. De accea a venit atacul celui rău.

  Astăzi (21 Iunie 2014) cel rău a atacat din nou. De data aceasta a fost în public. Sora Sukri Halai are o slujbă de dansatoare (dans popular) la resortul turistic din satul lor. În timp ce grupul de femei dansa, un grup de bețivi a atacat-o pe soră. Au călcat-o în picioare, rupându-i hainele și lovid-o în cap. Din capul ei a început să curgă sânge. I-au spus că ea nu are nevoie de acum de slujbă pentru că a devenit creștină. Soțul ei era și el de față. L-au bătut și pe el chiar în fața turiștilor. Le-au spus tuturor că nu le e frică de poliție (asta pentru că guvernul e de partea lor).

  Le-a pus în vedere că dacă nu se lasă de Hristos o să le strice casa în trei zile. Dar familia aceasta se ține tare în Domnul Isus. Ei ar vrea sa fie botezați cât de curând.

  Rugați-vă pentru protecția lui Sukri Halai si soțul ei.

Daniel Olteanu
All my hope is in Jesus Christ!

Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.