După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 8 iunie 2014

✡ Mărturii din Israel - Azi: Pastor Marcel Ţepeneu


”Israelul este o tara interesanta, iubita de Dumnezeu si pedepsita deopotriva, cu vestigii ale binecuvantarii si maniei divine, cu o imagine aceea ce poate fi binecuvantarea sau blestemul. Se merita sa vezi astfel de locuri incarcate de istorie sacra pentru a intelege mai bine Cuvantul lui Dumnezeu si a pricepe ca binecuvantarea sau blestemul depind doar de relatia cu El. El poate da binecuvantarea din nimic (piatra si nisip calcaros – asa cum e configuratia teritoriului lui Israel), dar tot El poate transforma „tara unde curge lapte si miere” intr-un pustiu! Impresionat a fost sa vad si pasiunea si zbuciumul unor evrei ultra-ortodocsi in rugaciunea lor ca Dumnezeu sa-si intoarca din nou fata spre Tara Promisa. Acest lucru mi-a amintit de apatia noastra si m-a facut sa inteleg cat de putin multumim lui Dumnezeu pentru binecuvantarile pe care le avem.

Calatorind in tara sfanta, am inteles cat de simplii erau oamenii de atunci, dar ce har le-a facut Dumnezeu si ne-a facut si noua prin ei, trimitandu-Si fiul acolo. Pasiunea dupa Dumnezeu, detasarea de posesiuni si simplitatea cred ca a fost cheia unei relatii profunde cu El si consecinta binecuvantarilor de atunci. Oricat de blamat ar fi acest popor si oricat de saracita ar fi tara acum, ea ramane pentru noi locul binecuvantarii divine, un fel de Garizim al lumii (locul de unde s-a rostit binecuvantarea dupa intrarea in Tara Promisa), fiindca acolo, Dumnezeu a decis sa rosteasca binecuvantarea eterna pentru cel care crede in Fiul Lui. Tara lui Israel impune reverenta nu in fața oamenilor, ci in fata lui Dumnezeu care in multe locuri din Israel „a scris pe pamant” marturia dragostei lui, marturie pe care „pietrele o vor striga” in ziua judecatii!

Multumim pentru clipele de neuitat dramuite de tine pe „pamantul sfant”! Domnul sa-ti dea har si izbanda si sa aduca pace peste Israelul lui Dumnezeu!”

Marcel Ţepeneu, pastor Biserica Baptistă Maranata Caraş Severin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.