După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 7 iunie 2014

Botez la Biserica “BETEL” Coslada, Spania

Duminică, 25 Mai 2014 în Biserica BETEL Coslada (Madrid), păstorită de fratele Ciprian Frăţean, a avut loc un botez în apă, în cadrul căruia 15 persoane au încheial legământ cu Domnul. Dintre aceştia, doar doi provin din cadrul Bisericii Penticostale, ceilalţi 13 provenind din alte medii decât cele evanghelice. De asemenea, printre aceştia au fost şi două familii, atât soţul cât şi soţia primind botezul.

Cuvântul Domnului a fost predicat de fratele Marius Muntean, presbiter în Biserica Betel, care pornind de la textul din Ioan 3:1 – 5, a dezvoltat tema intitulată “Necesitatea Naşterii din Nou”. Botezul a fost efectuat de fraţii Nicu Trânc, pastor asistent în Biserica Betel şi Marius Muntean, presbiter.
Sărbătoarea s-a încheiat cu o masă de părtăşie. Domnul să binecuvinteze pe cei 15 şi să le dea putere de trăire în sfinţenie şi de mărturie creştină în această lume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.