După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 21 mai 2014

Tudor Peţan: "Da, Alfa Omega TV este o voce pentru Israel..."

Lucrul acesta nu se va face nici prin putere, nici prin tărie, ci prin Duhul Meu - zice Domnul oștirilor!" (Zaharia 4:6)
"În aprilie 1994, acum 20 de ani, a apărut actul oficial al nașterii pentru Alfa Omega TV. Au fost însă, în săptămânile premergătoare, momente de intensă rugăciune. Eu eram la începutul umblării în viața de credință, dar chiar dacă eram mai puțin obișnuit cu rugăciuni de mijlocire, luptă spirituală sau rostiri profetice, acele săptămâni au fost neobișnuite pentru mine. În diferite moduri, prin oameni, prin vise, prin momente de rugăciune în diferite grupuri, prin revelații profetice sau versete biblice, Domnul a repetat constant și clar: Alfa Omega!"
"Da, Alfa Omega este o voce pentru Israel încă de la începuturi. Este una din cheile binecuvântării permanente pe care o simțim slujind de 20 de ani în media creștină din România. Pentru că El ne promite: „Voi binecuvânta pe cei ce te vor binecuvânta...” (Geneza 12:3)
De 20 de ani suntem binecuvântați și vrem să fim în continuare o sursă de binecuvântare."
Tudor Pețan
președinte Alfa Omega TV
Fragmente din articolul "Viziune, credință, rugăciune"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.