După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 4 mai 2014

Primul deputat negru din Parlamentul Poloniei îşi evanghelizează colegii

Originar din Nigeria, profesor universitar şi pastor penticostal, este acum un membru al Parlamentului polonez şi un credincios autentic în Isus Hristos. Chemarea lui la misiune i-a fost indusă de către Richard Wurmbrand.  

Un nigerian pe nume John Abraham Godson, pastor penticostal, este primul deputat negru al camerei inferioare a Parlamentului Poloniei (Seim), eveniment care a fost aclamat ca un mare succes într-o ţară unde locuiesc doar 4 000 de persoane de rasă neagră. Recent acest deputat şi-a împărtăşit mărturia creştină cu colegii lui deputaţi, într-un restaurant al Parlamentului, în cadrul unei cine special organizate, în seara de 23 Aprilie 2014.
Godson care este şi profesor universitar, este acum un membru al Parlamentului polonez, fiind promovat de Partidul Liberal al Platformei Civice, din care s-a retras apoi datorită diferenţelor de opinie politică. În prezent este vicepreşedinte al Partidului „Polonia Împreună”, pe care l-a iniţiat împreună cu alţi deputaţi de aceeaşi orientare. A ajuns în Polonia în anul 1993 şi în 2001 a devenit cetăţean al acestei ţări. În 2008 a intrat în Consiliul Municipal al oraşului Lodz (al treilea oraş ca mărime din Polonia), după ce în 2007 nu a reuşit să ocupe un loc de deputat în parlamentul naţional, în cadrul alegerilor parlamentare din acel an. Apoi în 2010, a fost reales în Consiliul Primăriei din Lodz, cu 4736 de voturi, fiind al doilea pe lista câştigătorilor, dintr-un total de 800 de candidaţi. Hanna Zdanowska, deputat în Seim, a fost ales ca şi Primar în Lodz la aceleaşi alegeri şi drept urmare, Godson l-a înlocuit pe acesta în Seim-ul polonez, fiind apoi reales ca membru în Parlament în 9 Noiembrie 2011 cu 29 832 de voturi.
Niciodată nu şi-a ascuns identitatea sa privind credinţa lui creştină. Din punct de vedere al pregătirii academice, este licenţiat al Facultăţii de Agronomie de la universitatea de Stat din Abia – Nigeria, posedă alte trei mastere în relaţii internaţionale, resurse umane şi comunicare profesională şi un MBA în comunicare managerială. De asemenea a obţinut două doctorate în administrarea de resurse umane şi ştiinţe politice. Acest creştin neobişnuit este şi preşedintele Institutului African din Polonia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.