După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 26 mai 2014

✡ Mărturii din Israel - Azi: Pastor Dr. Ionel Tuţac


” Am avut Harul sa vizitez Tara Sfanta de 3 ori. De fiecare data dorinta mea a fost aceea de a calca pe Urmele pasilor Mantuitorului, dar si de a vedea locurile biblice, si istorice ce au marcat istoria umanitatii.

Cand pasesti in Gradina Mormantului traiesti experiente unice ce nu pot fi explicate in cuvinte !

Personal, in aceste locuri, credinta mea s-a intarit, iar sufletul s-a umplut de bucurie.

Daca in timpul pelerinajului ai ocazia sa vizitezi si locuri ca Masada, Muzeul Holocastului sau Nazareth Village intelegi mult mai bine cultura, obiceiurile, si istoria fascinanta a poporului evreu.

Sunt multumitor Domnului ca in aceasta calatorie am fost insotiti de 2 oameni speciali: Mihail Manole, un excelent manager si Daniel Stanger, un excelent ghid.

Recomand tuturor slujitorilor Domnului si crestinilor interesati sa cunoasca istoria Tarii Sfinte cu pelerinajul evanghelic alaturi de OXENTIA TOURISM."

Dr.Ionel TUTAC, secretar general – Uniunea Baptista din Romania

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească permanent că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel. 

Prin urmare, pe lângă Poza si Gândul Zilei şi Albumele cu imagini din Israel publicate aici, pe acest portal veţi putea citi ocazional şi impresiile de călătorie din Israel furnizate de către Agenţia Oxentia Tourism sau de către cititorii noştri care au fost în diverse pelerinaje în Ţara Sfântă.

Aceste materiale sunt grupate sub genericul "Mărturii din Israel" şi le puteţi descoperi rapid în pagina ✡ Creştin ProIsrael 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.