După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 25 mai 2014

Ioan Știr, pastorul lui Peter Costea: "Dacă nu l-aş cunoaşte, nu l-aş recomanda"

Recomand si sustin fara retineri candidatura domnului Dr. Peter Costea la alegerile europarlamentare din 25 Mai 2014.
De 15 ani sunt pastorul fratelui de credinta Peter Costea. Daca cineva se indoieste de statutul domniei sale, stau la dispozitie cu lamuriri si dovezi. Daca nu l-as cunoaste, nu l-as recomanda. Daca nu as sti ce a facut pana acum pentru promovarea credintei crestine si a valorilor biblice, nu as sustine candidatura sa.
Stiu pe cine recomand si cred in statutul sau de luptator in Numele Domnului a carui ostire este ocarata mult in vremurile ce le traversam.
Bunul Dumnezeu sa dea izbanda!
Pastor Ioan Stir Ph.D. – Romanian Baptist Church of Houston (rbc-houston.org)
Houston, USA
Sursa: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.