După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 26 mai 2014

Conferinţa Anuală Harvest Metanoia la Arad

În perioada 2-4 iunie biserica noastră va fi gazda conferinței anuale de instruire a bisericilor Harvest Metanoia, care în acest an se va focaliza pe instruirea consilierilor şi liderilor (și asistenţilor) de grupuri mici. Vorbitorul principal va fi Dr. Garrett Higbee unul dintre cei mai recunoscuţi consilieri biblici pe plan mondial, directorul programului de consiliere al bisericii Harvest Bible Chapel din Chicago.

Înscrierile au depăşit aşteptările noastre – pe lângă participanţii din diferitele biserici Harvest Metanoia din ţară şi străinătate şi-au anunţat participarea şi alte biserici. Taxa de conferinţă variază în funcţie de numărul de zile alocat. Cazarea se va face în familii şi la hotel. Dacă doriţi să participaţi vă rugăm să vă înscrieţi la secretariatul bisericii noastre sau pe adresa de mail secretariat@harvestmetanoia.ro. 

Serviciile de închinare din fiecare seară sunt deschise publicului larg (ora 18).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.