După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 17 aprilie 2014

Vești despre activitatea misionară din Indonezia

Începând cu luna octombrie 2013 misionara Adriana Coroamă se află în Indonezia unde contribuie la buna desfășurare a proiectelor Misiunii Speranța. Ea s-a stabilit în satul Purasak, unde se ocupă de lucrarea cu copiii, programe pentru tineri și consiliere. Oamenii de aici sunt idolatri, închinându-se unor dumnezei falși, invocând spiritele și practicând vrăjitoria. Prin activitatea ei, Adriana încearcă să Îl facă cunoscut localnicilor pe adevăratul Dumnezeu, să contribuie la educația, formarea morală și spirituală a copiilor.


În luna martie, Adriana a participat la extinderea lucrării, prin desfășurarea activităților cu copiii în satul Sualam și prin formarea unui grup de rugăciune în această localitate, în care sunt doar două familii creștine. Al doilea proiect constă în deschiderea unei biblioteci în care copiii au posibilitatea de a citi cărți creștine, de a asculta cântece sau de a viziona desene animate cu tematică biblică.

Vă puteți alătura acestui proiect prin susținere în rugăciune (pentru sănătate, protecție fizică, spirituală și pentru ca Domnul să cerceteze inimile oamenilor din aceste sate), dar și prin susținere financiară, făcând o donație pentru proiectele Misiunii Speranța în Indonezia. Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.