După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 19 aprilie 2014

ȘtiriFlux.ro: Comisarul Florin Bolosin - premiant fără premiu

 Anul trecut, la începutul verii două ştiri ne impresionau – prima ne anunţa că o mamă şi-a abandonat pruncul nou-născut la gunoi, unde a fost găsit de angajaţii unei firme de salubritate.
La scurt am aflat cu toţii că un om vrea să adopte acest copil, dându-i şansa unei vieţi în mijlocul unei familii adevărate, care să-i iubească şi să-l îngrijească. Am mai aflat, apoi, că Florin Bolosin, împreună cu soţia sa, mare are acasă trei copii pe care îii creşte şi educă, dintre care doi sunt, de asemenea, adoptaţi. Comisarul de poliţie BOLOSIN FLORIN, pentru că este polițist, s-a prezentat la sediul Direcţiei Judeţene de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara cu o cerere scrisă prin care a solicitat încredinţarea noului născut, ofiţerul de poliţie urmând a respecta etapele procedurii de adopţie, potrivit legislaţiei în vigoare. Impresionat de soarta micuţului poliţistul şi-a manifestat încă din primul moment intenţia de a-l adopta pe nou-născutul părăsit în condiţii vitrege de cea care i-a dat viaţă.
Pentru toate aceste considerente oamenii au venit sâmbătă în central municipiului Deva într-un număr impresionant pentru a-i oferi acestui OM recunoaşterea valorii sale şi să-I mulţumească pentru exemplul de altruism şi omenie pe care l-a oferit societăţii. Trebuie subliniat un lucru foarte important. După finalizarea procedurilor de adopţie, Florin Bolosin şi soţia acestuia devin părinţi ai copilului şi nu vor primi de la stat decât alocaţia de creştere a copilului, deci micuţul, ca şi în cazul celorlalţi doi prunci adoptaţi, nu este dat în plasament familial, familia Bolosin nefiind remunerată pentru efortul continuu şi permanent de creştere şi îngrijire a unei vieţi omeneşti.
Continuarea in ȘtiriFlux.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.