După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 6 aprilie 2014

Seminarul “Mobilizare 101″ la Cluj-Napoca


Seminarul ,, Mobilizare 101” cu Max Chismon ne ajută să înțelegem mai bine procesul de mobilizare a Bisericii la misiune.
În cadrul acestui seminar:
- Se face o introducere în teologia mobilizării la misiune

- Vorbim despre trei nivele de mobilizare

- Descoperim cum anume putem sluji cât mai eficient ca și mobilizatori la misiune

- Identificăm etapele spre o lucrare de mobilizare eficientă a Bisericii

- Discutăm despre pașii practici pe care îi putem face în procesul de mobilizare


Acest seminar poate ajuta foarte mult participanții sa inteleaga importanta procesului de mobilizare la Misiune al Bisericii precum si felul in care fiecare crestin se poate implica in mod semnificativ in lucrarea de misiune.

Mobilizarea este atât de bună și eficientă pe cât este și calitatea și dedicarea mobilizatorilor. În cadrul mobilizării nu este important doar ce unelte folosim ci și calitatea și chemarea spirituală a coordonatorilor acestei lucrări spirituale, a cărei importanță este redescoperită în zilele noastre.

Max Chismon și sotia lui, Dorothy, sunt din Noua Zeelandă si lucrează ca misionari in Filipne de peste 40 de ani. În 1987 au inceput să lucreze în cadrul misiunii Living Springs Internațional, pentru a ajuta Biserica Filipineză să fie implicată în mod semnificativ în misiune transculturală.
În aceași perioadă au fost folosiți de Dumnezeu ca să lanseze cursul de misiune Kairos, un curs biblic care a avut un impact profund atat în Filipine cat și la nivel mondial. In Romania aproximativ 800 de tineri au trecut prin acest curs de misiune în ultimii 8 ani iar acest curs a avut un impact profund in viata lor și i-a ajutat să se implice in misiune pe termen scurt si pe termen lung.

Seminarul se va desfasura la Biserica Crestină Penticoastală ,,Betel” In zilele de Marti 8 Aprilie si Miercuri 9 Aprilie de la orele 17.00 la 21.00.

Va rugam confirmati participarea dumneavoastra la urmatoarele persoane de contact:
- Florin Popa, Tel 0752 443 684, E-mail: florin.popaflorin@gmail.com
- Adrian Bratosin, Tel 0741 272 063, E-mail: rokairos@gmail.com

Sunt bineveniti toti cei interesati in lucrarea de misiune si mobilizare la misiune. Se poate asigura cazare si masa pentru toti cei interesati. Pentru mai multe detalii legate de locul de desfasurare vizitati pagina:

Mai multe articole si informatii despre Max Chismon si slujirea lui puteti gasii pe:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.