După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 19 aprilie 2014

Rugați-vă ca biserica să devină o forță spirituală în Ucraina!

Violențele escaladeză din nou în Ucraina. După ce guvernul interimar a emis un ultimatum de 40 de ore protestatarilor, Rusia avertizează că folosirea forței ar putea declanșa războiul civil. Serghey Rakhuba, de la Russian Ministries spune că au lucrători în fiecare oraș ocupat de activiștii pro-ruși.

"Situația din Ucraina se schimbă din oră în oră. Cu cât mai mult ne uităm la ce se întâmplă cu atât mai multă îngrijorare avem în inimile noastre." 
Câteva lucruri rămân constante, în primul rând foamea crescândă după Evanghelie.
"Noi vrem să echipăm biserica să folosească această oportunitate, să se folosească de acest moment pentru a ajuta oamenii să găsească adevarata speranță în Isus, prin citirea Evangheliei, astfel că plănuim să tipărim încă 200 000 de copii ale Evangheliei după Luca" a spus Serghey Rakhuba.
Rugați-vă ca biserica să devină o forță spirituală în Ucraina, iar credincioșii să aibă îndrăzneală în vestirea Evangheliei!
Sursa: Mission Network News  Traducerea: Robert Baciu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.