După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 11 aprilie 2014

Conferința pentru familii cu Gigi Cosman la Biserica Tabor Gataia, județul Timiș


Familia este forma socială de bază creată de Dumnezeu pentru a oglindi un colț din raiul pregătit pentru noi. Pentru că noi punem mare preț pe calitatea unei familii, dorim să continuăm să învățăm despre cum putem avea relații mai bune în familie. 
De aceea, sâmbătă (12 aprilie) de la ora 19:00 ne întâlnim la Biserica Tabor, unde pastorul Gigi Cosman ne va învăța mai multe lucruri despre familie din Cuvântul lui Dumnezeu. 

Punem deoparte ziua de duminică pentru a ne bucura împreună de prezența Domnului Isus Hristos și de a învăța mai multe despre cum a gândit El familia. Dimineața de la ora 9-12 și seara de la ora 18-20, vom fi împreună tot cu pastorul Gigi Cosman.

Anticipam că vom avea un timp minunat împreună!
Te așteptăm să vii împreuna cu noi! 

Dumnezeu să te binecuvinteze!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.