După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 1 aprilie 2014

Conferinţa Naţională a Uniunii Baptiste 2014

Conferinta Nationala a Uniunii Bisericilor Crestine Baptiste din Romania va avea loc intre 3-4 aprilie 2014 si va fi gazduita de Biserica Crestina Baptista Nr. 2 din Timisoara.
Adresa Bisericii Baptiste Nr. 2 din Timisoara este Strada Zavoi nr 12. Lucrarile conferintei nationale se vor desfasura sub titlul Impreuna pentru ceilalti.
In cadrul conferintei nationale se prezinta rapoartele de activitate ale departamentelor Uniunii Baptiste, precum si rapoartele echipei de conducere a Uniunii. In acest an va fi prezentat in cadrul intalnirii anuale si proiectul de parteneriat cu Virginia Baptist Association care se va desfasura in urmatorii ani.
Conform Statutului de organizare, la Conferinta Nationala pot participa delegatii bisericilor baptiste din Romania in numar de 1 delegat la 100 de membri. Bisericile care au un numar mai mic de 100 de membri au dreptul la un delegat, conform aceluiasi document.
Sursa: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.