După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 6 martie 2014

Noutate editorială: Scrisori de la un sceptic - de Dr. Gregory A. Boyd si Edward K. Boyd


"Corespondenta dintre Greg si tatal sau este o lectura fascinanta. Dar, mai mult decat atat, raspunsurile lui Greg la intrebarile dificile ale tatalui sau despre crestinism sunt cele mai inteligente, mai biblice si mai logice din cate am citit vreodata […] Un set de raspunsuri satisfacatoare din punct de vedere intelectual la intrebarile capitale ale vietii." 

-- Roger E. Olson, profesor de teologie, Seminarul Teologic George W. Truett, Universitatea Baylor 

Greg Boyd isi dorea mult ca tatal sau sa Il cunoasca pe Hristos. Dar ca fost ateu convertit la crestinism, Greg intelegea rezervele lui Ed Boyd. Asa ca i-a lansat tatalui sau o invitatie cu totul speciala: acesta putea sa-i puna orice intrebare despre crestinism, iar el la randul sau avea sa ii ofere un raspuns bine gandit si documentat. Ceea ce a inceput ca o corespondenta intima intre tata si fiu a devenit o lectura captivanta pentru toti cautatorii de adevar de pretutindeni. 


"Scrisori de la un sceptic" prezinta o apologie bine articulata a credintei crestine. Fiecare scrisoare este plina de intrebari inteligente, dintre acelea formulate adesea de necredinciosi sau de cei proaspat intorsi la credinta, carora li se ofera raspunsuri patrunzatoare si practice, abordand probleme care ating insasi esenta crestinismului. 

Cititorii vor descoperi o conversatie emotionanta, care nu numai ca l-a adus pe Ed Boyd la Hristos, ci continua sa influenteze viata a mii de oameni din lumea intreaga.

Mai multe detalii: AICI 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.