După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 7 martie 2014

Conferința Pedagogilor Creştini din Republica Moldova, ediţia a X-a

"Dexteritate pedagogică - de la abilitate la competență" este genericul Conferinței Pedagogilor Creştini din Republica Moldova, ediţia a X-a, care se va desfăşura în perioada 7-8 martie 2014 la Chișinău.
"Conferința vine să răspundă noilor exigențe din sistemul educativ, oferind suport competent pedagogilor în vederea împlinirii vocației de a transforma vieți și a face o diferență în această lume", se menționează într-un comunicat de presă al organizatorilor, Liceul Teoretic ”Elimul Nou”.
Printre subiectele care vor fi abordate la conferință se numără: Valori morale în educație; Tehnica oglindirii textuale; Metodologia de dezvoltare a competenței de proiectare la cadrele didactice, Relația profesor – elev, cheia spre disciplinare; Cum să ne susţinem copiii noştri în funcţie de temperament etc.
Lucrările conferinței vor începe la 7 martie, ora 9:30, în incinta L. T. ”Elimul Nou”, avînd suportul Bisericii Filadelfia, la adresa Calea Ieșilor 59. Înregistrarea va începe la ora 8.30. 
La finele conferinței, pedagogii vor beneficia de certificatul de participare validat prin ștampila Instituției L. T. ”Elimul Nou” și a Centrului Educațional ”Pro Didactica”, acesta fiind valabil pentru acumularea de credite în procesul atestării.
Sursa: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.