După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 5 martie 2014

Agape Christian Church – prima zi de închinare în noul local

Duminică 2 Martie, am avut bucuria primului nostru serviciu în noua casă de rugăciune a Bisericii Agape. Cu inima plină de recunoștință pentru tot ajutorul pe care  ni l-a acordat la cumpărarea și reamenajarea acestui locaș de închinare, ne-am închinat și L-am lăudat pe Dumnezeu împreună cu peste 200 de frați și surori. Îi suntem recunoscători lui Dumnezeu și pentru că am putut relua transmisiile serviciilor divine prin internet încă din prima zi, astfel că întreruperea datorită mutării a ținut doar a duminică. Mutarea noastră din localul închiriat până acum, s-a făcut și ea prin același har divin al unui Tată ceresc care se îngrijește de copiii Lui.
Slăvit să fie Domnul pentru dragostea cu care ne-a purtat de grijă!
Mulțumim tuturor fraților și prietenilor noștri care ne-au susținut în rugăciuni și ne-au sprijinit financiar și prin muncă la realizarea acestui loc de închinare! Domnul să le răsplătească jerfa dragostei lor!
Serviciile divine din prima zi din noul local le puteți urmări la www.agapearizona.com 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.