După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 26 februarie 2014

The Christian Post: Noi dovezi descoperite despre locul unde naziştii au omorat 900.000 de evrei


O echipa de arheologi a descoperit noi dovezi care indica faptul ca in lagarul nazist de la Treblinka din estul Poloniei au fost ucisi 900.000 de evrei.

"Treblinka: masina ucigasa a lui Hitler" este un documentar ce va fi prezentat pe canalul de televiziune Smithsonian pe 29 martie.

Aceste dovezi vin in contradictie cu parerile celor care sustineau ca acest lagar din Polonia era doar unul de tranzit, potrivit The Christian Post.

Smithsonian arata ca o echipa britanica de medici legisti, condusa de dr. Caroline Sturdy Colls, a gasit dovezi semnificative ale adevaratei povesti din spatele lagarului de la Treblinka.

"Dr. Caroline Sturdy Colls si echipa sa au descoperit trei gropi comune neidentificate pana acum la Treblinka 1, despre care unii sustin ca a fost doar un lagar de munca.

De asemenea, arheologii au indicat cu precizie locul unei camere de gazare si alte structuri de la Treblinka 2, lagarul principal de exterminare", se arata in comunicatul postului de televiziune.

Echipa a descoperit ramasite umane, obiecte personale si bucati de tigla cu simbolul stelei evreiesti imprimat pe ele. Dovezile consolideaza suspiciunile ca lagarul mortii a fost chiar mai mare decat am crezut in trecut.

Descoperirile fac parte dintr-o cercetare care a durat timp de sase ani, fiind nevoie de acordul autoritatilor poloneze si evreiesti pentru efectuarea sapaturilor.

Smithsonian constata ca in anul 1943, nazistii au incercat sa elimine probele de la Treblinka, prin nivelarea pamantului, distrugerea structurilor existente si construirea unei ferme.

Se estimeaza ca aproximativ 6 milioane de evrei au fost ucisi in timpul Holocaustului sub conducerea liderului nazist Adolf Hitler.
 Sursa: www.ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.