După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

vineri, 28 februarie 2014

Săptămâna Evangheliei mântuirii orașului Salonta

Bucuria Tatălui Ceresc la întâlnirea cu fiul cel risipitor și rătăcitor, din mărturia Evangheliei după Luca (15:21-24), animă comunitatea creștină a Bisericii Baptiste Betel din Salonta. Păstorită de Domnul Isus Hristos prin lucrarea încredințată pastorului Florin Cociubei, Biserica Betel organizează, începând din prima Duminică a lunii martie, până în Duminica din 9 martie, o binecuvântată „Săptămână de Evanghelizare pentru sufletele orașului Salonta”.

Vestea Bună a Mântuirii sufletului omenesc prin Jertfa biruitoare a Domnului Isus Hristos va fi predicată din Sfânta Scriptură a Vechiului și Noului Testament (Biblia), de la amvonul Bisericii situată pe strada Jean Calvin nr. 40, începând cu ora 17:00, de pastorii invitați: Toni Mic de la Biserica Călacea (2 martie 2014), Gheorghe Chișe de la Biserica Tulca (3 martie 2014), Emeric Hubert de la Biserica Pecica (4 martie 2014), Florin Negruțiu de la Biserica Peștiș (5 martie 2014), Dorin Simu de la Biserica Tinca (6 martie 2014), Moise Vrăjitor de la Biserica nr. 2 Timișoara (7 martie 2014) și Doru Hnatiuc de la Biserica Emanuel Oradea (9 martie 2014).

În cadrul serviciilor divine de evanghelizare, Orchestra de madoline dirijată de fratele Teofil Marișcaș, Fanfara bisericii, corul bărbătesc și corul mixt, precum și grupurile de tineri și copii ale Bisericii Betel vor prezenta programe speciale de laudă și închinare spre slava lui Dumnezeu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.