După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 9 februarie 2014

Întâlnirea de tineret cu Pastor Daniel Chereji la Biserica Baptistă „Biruinţa” Baia Mare


„Ziua îndrăgostiţilor” - o zi de sărbătoare a celor ce se iubesc. E ceva rău sau greșit în asta? Cu siguranţă că nu! Dacă nu este nimic greşit în a fi îndrăgostit, dimpotrivă, este nobil, frumos şi de dorit, atunci o sărbătoare a celor îndrăgostiţi sau a dragostei în sine este ceva ce merită luat în seamă aşa cum se cuvine.
Şi totuşi, oare tot ceea ce unii numesc dragoste, este cu adevărat dragoste? Să fie oare dragostea adevărată doar ceva ce „se simte” atunci când „fluturii” prind a fremătă mângâindu-ne stomacul pe dinăuntru cu aripile lor? Oare este dragostea doar atât? De unde să ştii că ceea ce trăieşti astăzi este o dragoste „sănătoasă” sau, dimpotrivă, este una „bolnavă”? Cum le poţi deosebi pe una de cealaltă? Dar dacă dragostea pe care o trăieşti este una bolnavă, cum te poţi vindeca de ea? Care sunt simptomele? Ce tratament există pentru aşa ceva? Mai mult, cum să eviţi să ai parte de o dragoste bolnavă, dar, în schimb, să ştii s-o aştepţi, s-o recunoşti şi s-o preţuieşti pe cea sănătoasă?
Dacă eşti interesat de acest subiect (mi-e greu să cred că, tânăr fiind, ai putea să nu fii  ), te aşteptăm cu drag, sâmbătă, 15 februarie 2014 (imediat după Ziua Îndrăgostiţilor  ), la întâlnirea de tineret, la Biserica Baptistă „Biruinţa” Baia Mare. Vom căuta să descoperim împreună ce are de spus Dumnezeu în Cuvântul Său despre dragoste, ce înseamnă să fii „contaminat” de o dragoste bolnavă şi ce trebuie să faci ca să ai parte de dragostea sănătoasă, dragostea aceea pe care Dumnezeu Însuşi a „inventat-o” şi ne-a dăruit-o şi nouă, oamenilor, spre împlinirea şi fericirea noastră.
Mesajul va fi vestit de pastor Daniel Chereji şi se va baza pe textul biblic din 2 Samuel 13.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.