După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 27 februarie 2014

Agape Christian Church în casă nouă

Duminică, 2 Martie, vom avea primul serviciu divin în noua biserică. Din 23 octombrie și până în prezent, frații de la Agape au lucrat din greu la amenajarea noii noastre biserici. Iată cu numai după patru luni de muncă, Domnul ne-a ajutat să ne mutăm.
Motto-ul bisericii noastre: “Agape, unde dragostea este la ea acasă” a devenit o realitate. Agape a fost în chirie până acum. De duminică ne mutăm în propria casă.
Nădăjduim ca tot de duminică se reluăm transmisiile serviciilor noastre Live prin internet, precum și activitatea de blog, Facebook și Youtube ale bisericii noastre. Munca pe șantier a fost prioritatea numărul unu până acum.
Vă invităm să ne urmăriți transmisiile Live, precum și serviciile divine de arhivă, la: www.agapearizona.com.
Pentru Facebook, căutați-ne la: www.facebook.com/AgapeCC.
Pentru cei din Phoenix, care doresc să ne viziteze, adresa nostră este: 7726 N. 59th Avenue, Glendale, AZ 85301.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.