După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 30 ianuarie 2014

Ziua 25 - ne rugăm pentru copiii noștri

Ați fost și veți rămâne o binecuvantare pentru casa noastră. Să știti că v-am iertat pentru toate năzbătiile copilărești, orele târzii din adolescență și durerile provocate când deja gândeați.

         "Tată, deși am încercat și nu am reușit, recunoaștem că am greșit vrand să le controlăm toate reacțiile și alegerile în viață. Astăzi îi punem în mâna ta ocrotitoare, păzește-i de păcat, rătacire, durere, boală, familii frânte, inimi zdrobite, anturaj nepotrivit, de  planul celui rău, de lipsuri. Dă-le pacea ta, biruință, cămine în care Tu să locuiești și sa fii liber să te manifești. Nu îi lăsa în deznadejde ci păstrează-i în bucuria Ta. Îți mulțumesc Dumnezeule pentru ca mi i-ai dat și m-ai ascultat."

www.radiociresarii.ro: Începând cu data de 6 ianuarie 2014, 25 de zile vă propunem 25 de categorii de oameni pe care să îi purtăm în rugăciune.  De la președinte țării, la omul de care te lovești zilnic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.