După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 25 ianuarie 2014

Ziua 20 - mă rog pentru misionari!

Ați plecat atât de entuziasmați și grăbiți încât cu mulți dintre voi nu am reușit nici măcar să dăm mâna. Voi nu doar că ați înteles Marea Trimitere, ci chiar dacă a fost greu, ați renunțat la căminele, slujbele, afacerile, bisericile și confortul vostru. V-ați luat mulți dintre voi copiii și ,cu o inimă sinceră, v-ați lăsat la dispoziția Lui. Mulțumim că ne păstrați atenți la chemarea noastră a tuturor, apreciem slujirea voastră.

                “Tată, realizăm astăzi favoarea Ta, mulțumim pentru că ne păstrezi în inima Ta. Ne cerem iertare pentru că cei mai multi dintre noi am ales varianta cea mai comodă, dar te rugăm, folosește-te de noi! Iar lor te rugăm pregătește-le un loc special langă Tine, lasă-ți simțita prezența acolo unde sunt. Dă-le hrană, îmbracăminte, apă, protecție, trecere înaintea autorităților, impact în viața comunității în care au ales să duca mesajul tău. Ajută-i să rămână sensibili la vocea Ta. Poruncește îngerilor tăi să le păzească pașii, nu-i lăsa dezamăgiți și confuzi ,deschide-le ușile. Fă ca sacrificiul lor să producă multă bucurie în cer! Mulțumim pentru tot ceea ce ești Tu. Ești minunat...”

www.radiociresarii.ro: Începând cu data de 6 ianuarie 2014, 25 de zile vă propunem 25 de categorii de oameni pe care să îi purtăm în rugăciune.  De la președinte țării, la omul de care te lovești zilnic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.