După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 13 ianuarie 2014

Misiunea Speranța în Sri Lanka și India

În perioada 12 - 27 ianuarie 2014, Misiunea Speranța în parteneriat cu Share in Asia organizeaza o nouă calatorie misionară în Sri Lanka și India.

      În Sri Lanka, Share in Asia a donat 1,2 hectare de teren pentru construirea unei noi baze de misiune care va include o biserică, un orfelinat, o clinică, o casă pentru văduve, o școală, precum și un orfelinat. Scopul călătoriei în Sri Lanka constă în turnarea pietrei de temelie pentru începerea construcției centrului.

      În data de 16, echipa de misiune din Sri Lanka se va întâlni la Chennai, în India, cu ceilalți membri sosiți din USA și România, care vor vizita în continuare proiectele derulate de cele două organizații partenere în India. Itinerarul călătoriei va cuprinde obiective misionare din Pondicherry, Miyeladuthurai și Coimbatore, scopul fiind de a oferi sprijin pentru orfani, văduve, leproși, pastori, săraci, precum și sprijin financiar pentru construirea de noi biserici.

      Echipa misionară este formată din membri, colaboratori  și sponsori ai Misiunii Speranța și Share in Asia reuniți din USA, Australia și România: Andrew Prakasam, Radu Almășan, Natanael Costea, Titel Malnași, Rachel Zegrean, Julie Hubert,  Thomas Brown, Ioan Sângeorzan, Vasile Iacob Sângeorzan, Anton Frim și Ionuț Turda.

    Echipa va participa la programele de inaugurare a 4 noi biserici în Pangal, Nallur, Sithamalli și Sirkali. Programul vizitei mai include: turnarea pietrei de temelie pentru alte 2 biserici noi, vizitarea și ajutorarea persoanelor din leprozerii, orfelinatele de băieți și fete, școala biblică, școala publică și centrul de văduve.

    Vă invităm să vă rugați pentru echipă și pentru lucrarea pe care o vor face, iar dacă doriți să sprijiniți această lucrare, încă o puteți face printr-o donație personală, având încredințarea că Dumnezeu vă va răsplăti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.