După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 25 decembrie 2013

Mesaj de Crăciun - de Florin Ianovici

Matei 2:2 "şi au întrebat: „Unde este Împăratul de curând născut al iudeilor? Fiindcă I-am văzut steaua în răsărit şi am venit să ne închinăm Lui.”"

Nimeni nu cunoaste cine este aceasta stea! A licarit, a condus spre Isus si a disparut.

Au pierdut steaua cand au intrat in palatul imparatului Irod. Si nu doar magii ci toti aceia care dau mana cu sistemul corupt al lumii care le ofera paharul compromisului.

Steaua nu este adevarata Lumina. Nimeni sa nu eclipseze gloria Imparatului si sa fure sarbatoarea Regelui Isus indiferent ca este Craciun sau cine stie ce alta ,,stea ratacitoare”.

Steaua a fost vazuta demult…! Se numea steaua lui Iacov si nu steaua lui Israel ca sa ne amintim, inainte de a sti cine suntem, ceea ce am fost: inselatori si rai. Se numea steaua de la rasarit caci la rasarit de Eden a iesit si ratacitorul Cain…! Daca am rasarit rau macar sa apunem bine!

Nu va legati viata de stele, chiar daca au avut rolul de a va aduce la adevarata Lumina, Hristos ci legati-va inima de El. Credinta nu trebuie tinuta privind la fata omului ca te vei intrista. Dar daca privesti spre El, ti se lumineaza fata de bucurie!

Priviti cerul ca sa ni se tamaduiasca sufletul! Nu veti mai gasi steaua pentru ca voi trebuie sa fiti lumina lumii! Duceti oamenii, pe cei dragi la Hristos! Prin rugaciune, rabdare, post, marturisire si bucuria mantuirii voastre!

Sarbatori luminate! Multumim tie Hristoase!

Sursa: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.