După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 12 ianuarie 2021

Peter Costea 🔴 Creștinii blamați pentru evenimentul din 6 ianuarie

 Presa și jurnaliștii de stânga atacă creștinii fără încetare încercând să-i blameze pentru mai toate evenimentele tragice care ocazional se petrec în jurul nostru. Astfel de vânători de creștini au existat dintotdeauna. Acum 2000 de ani creștinilor li se imputau nenorocirile și pandemiile din lumea antică, și același lucru se întâmplă acum.

Nero a dat vina pe creștini pentru incendiul care a distrus Roma pe vremea lui, iar, după ce Alaric și vandalii au ars Roma în 410, păgânii au învinovățit creștinii, spunând romanilor că „dumnezeii” s-au mâniat pe ei pentru că s-au convertit la creștinism, pedepsindu-i prin sabia vandalilor.
Mass media de stânga din America difuzează aceeași dezinformare privind evenimentele din Washington din 6 ianuarie. Atrage atenția în special vitriolicul articol din The Atlantic, A Christian Insurrection / O insurecție creștină" din 8 ianuarie.
Prima frază a articolului spune totul: „The name of God was everywhere during Wednesday's insurrection against the American government / Numele lui Dumnezeu a fost peste tot pe durata insurecției de miercuri împotriva guvernului american”.
Din nefericire, atât copiii de azi, cât și copiii lor vor citi în manualele școlare acest neadevăr.
Dezinformărilor răspândite de păgâni după 410 le-a răspuns St Augustine, în opera lui magistrală, the City of God and the City of Man / Cetatea lui Dumnezeu și cetatea omului. Cartea a stat vreme de sute de ani la fundamentul societății civile creștine europene. O carte care a explicat, lucid și elegant, superioritatea societății creștine civile în raport cu cea păgână.
Nădejdea mea este ca evenimentele lui 6 ianuarie să dea creștinismului și umanității un intelectual creștin și o operă la fel de magistrală și influentă care să contracareze dezinformările secularizanților zilelor noastre.

Peter Costea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.