După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 4 ianuarie 2021

Florin Ianovici 🔴 Rugăciune şi post ✅ Ziua 1

Am trecut prin zilele de sărbători. Unii au rămas cu sărbătoarea, alții au deja dureri de cap. Problemele au început să bată la ușă. De data aceasta, spre deosebire de anul trecut când am fost luați prin surprindere, acum cei mai mulți se așteaptă la un an dificil.

Mulți am pierdut câte ceva. Unii si-au pierdut sănătatea, alții si-au pierdut pâinea si sunt îngropați în datorii. Sunt semeni care si-au pierdut copiii sau partenerul de viață prin înstrăinare, răzvrătire si duc acum un război al singurătății si tristeții. Poate nu te mai recunoști pe tine însuți prin faptul că ți-ai pierdut curăția, pacea sau încrederea.
Ce ai de gând să faci?
Te sfătuiesc să nu pierzi rugăciunea. Rugăciunea are puterea de a muta problema de sub apăsarea celui rău în mâinile lui Dumnezeu. Satana încearcă să te încătușeze prin probleme. Tu poți însă să îl legi pe cel rău prin rugăciune, însoțită de post.
Nu folosiți numele vostru când cereți ceva de la Dumnezeu pentru că oricât te-ai strădui tu sau eu suntem țărână lipsită de putere. Cere de la Dumnezeu în numele lui Isus pentru că El are autoritatea deplină asupra oricărui necaz.
Vă ofer în această dimineață un verset care să ancoreze sufletul vostru în credință: Psalmii 86:5 – "Căci Tu ești bun, Doamne, gata să ierți şi plin de îndurare cu toți cei ce Te cheamă. "
Zidește credința nu pe promisiunile tale, ci pe natura lui Dumnezeu. Nu te lăsa însuflețit de planurile tale, ci de adevărurile lui Dumnezeu, de făgăduințele Lui.
Dumnezeu aude glasul celui care îl cheamă si datorită bunătății Sale, îi vine în ajutor. Bunătatea lui Dumnezeu să îți liniștească temerile si furtuna îndoielii. Nu te apucă să înfrunți lumea pe teritoriul ei, ci luptă de pe poziția odăiței tale, aducând problemele înaintea Tatălui ceresc.
Te sfătuiesc să postești. Noi o facem de la răsărit până la apus, zilnic, după puteri. Fiecare va posti atâtea zile câte poate.
Postul nu este doar o abținere de la mâncare si băutură, ci milostenie, dezlegarea lanțurilor răutății – fiecare avem răutatea noastră – cercetarea Cuvântului lui Dumnezeu pentru lumină sfântă, mărturisire pentru a ne îndrepta viețile si închinare înaintea lui Dumnezeu.
Noi am decis să ne rugăm si să postim 21 de zile.
Am decis să fim organizați ca o armată care vrea să vadă surparea întăriturilor celui rău.
Am decis să avem părtășie în fiecare dintre cele 21 de zile, la biserică, de la orele 18.00
Am decis să țintim în fiecare zi spre Dumnezeu, cerând specific, intervenția Lui.
Astăzi avem prima zi de post si rugăciune.
Ziua 1
Să ne pocăim, să ne smerim și să ne abatem de la rău ca să vină îndurarea Domnului peste noi.
"dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu, se va smeri, se va ruga şi va căuta Faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele, îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul şi-i voi tămădui ţara." 2 Cronici 7:14
Ce va aduce anul 2021, nu știu, dar pot să știu ce va găsi anul 2021: va găsi oameni care luptă, care sunt pregătiți să stea în picioare după ce vor birui pe cel rău, oameni hotărâți să caute sfințenia si care se smeresc sub mâna lui Dumnezeu.
Dacă vrei să fii parte din această luptă, vei găsi zilnic motivul de post si rugăciune. Pentru ziua de mâine voi posta în această seară ca să fim pregătiți.
Vă doresc din toată inima, biruință deplină în Hristos!
Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.