După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 19 decembrie 2020

Sali Sabri 🔴 Plină-i țara asta de "influenceri", de "speakeri" și de formatori de opinie...

 1. Plină-i țara asta de "influenceri", de "speakeri" și de formatori de opinie. Am văzut că și Bendeac a scos o carte. "Jurnalul unui burlac". Omul ăsta, ca și colegii lui de la Iumor, promovează, fără nici o jenă, pe față lgbt-ul și multe alte stricăciuni. Oameni care nu au realizat mai nimic în viața lor, vor să-i influențeze pe alţii. Și reușesc. Bendeac a vândut peste 15.000 de exemplare în 24 de ore!

2. Din surse "conspiraționiste", cică Biden și-a cumpărat o casă de 50 de milioane de euro lângă ambasada chinezească. "Undeva în America", ca să citez din ilustrațiile predicatorilor. Tot în America, cică și Iohannis a primit un apartament la West Palm Beach, FL., de la Soroș. Ăștia, da, ăștia sunt influenceri. Cu spikuitul stau mai prost amândoi.
3. M-am bucurat enorm de mult să văd că unii dintre dvs., ați rămas influențați de ceea ce scriu aici. Mai ales în cazurile sociale. Vă mulțumesc mult pentru contribuțiile dvs. M-am bucurat să văd că și alți oameni din orașul nostru au mers și au vizitat cazurile despre care am scris aici. Dumnezeu să vă binecuvinteze! Biserica noastră are în atenția ei peste 200 de copii din astfel de familii. Sunt onorat să slujesc o astfel de biserică!
4. Azi am cumpărat lemne și două sobe. Merg împreună cu unii dintre frații mei să le ducem la destinație. Le vom duce oamenilor frumoși care nu se lasă influențați nici de Bendeac, nici de Giani Kiriță și nici de Jador.
5. Mai este puțin, foarte puțin, și cele scrise în Sfânta Carte se vor împlini în fața ochilor noștri. A început deja. Citiți Scriptura, lăsați-vă influențați de Isus Hristos, Cel care a împărțit istoria în două, înainte și după EL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.