După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm ̶r̶e̶d̶a̶c̶t̶o̶r̶i̶ ̶ şi corespondenţi ̶r̶e̶g̶i̶o̶n̶a̶l̶i̶ ̶ şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

miercuri, 9 decembrie 2020

Premierul „Grinch”: „Eu sunt tipul care vă va opri să celebrați Crăciunul. În anii următori mă veți respecta pentru că am avut curajul acesta”


Premierul provinciei Manitoba, Brian Pallister, i-a rugat cu emoție și fermitate pe canadieni să stea departe unii de alții de Crăciun, sub pretextul că astfel ar contribui la limitarea răspândirii coronavirusului.

„Dacă în acest moment crezi că pandemia Covid-19 nu este reală, ești un idiot. (...) Eu sunt tipul care trebuie să-ți spună să stai deoparte de Crăciun și de sărbători, indiferent dacă le sărbătorești religios sau nu. Pentru acele sărbători pe care le celebrați în mod normal cu prietenii sau familia, în care împărtășiți amintiri și construiți altele noi, eu sunt tipul care vă va opri. Și spun asta pentru că vă va menține în siguranță”, a susținut, pe 4 decembrie, într-o declarație televizată, primul ministru al provinciei canadiene Manitoba, Brian Pallister, citat de EVZ

„Trebuie să înțelegeți că suntem cu toții în aceeași barcă. Țineți-vă departe unul de celălalt!”, a mai spus Pallister, potrivit Ouest-France

Apoi, cu vocea tremurândă, liderul canadian a adăugat: „Eu sunt tipul care îți fură Crăciunul pentru a te proteja”, lansând un apel către toată lumea să facă „alegerea corectă” în următoarele săptămâni, adică să evite adunările publice sau reuniunile private.

„Nu trebuie să mă iubiți. Sper că în anii următori mă veți respecta pentru că am avut curajul să vă spun ce trebuie să faceți”, s-a justificat Brian Pallister, apoi a promis că o amânare „înțeleaptă” în prezent va duce la o răsplată copioasă în viitor. Aceeași șaradă pe care a încercat-o Iohannis în România de Paști, promițând libertate „peste două luni” și transformând apoi întregul an într-o stare de alertă prelungită la nesfârșit.

Pallister a amânat și el sărbătorile ce bat la ușă pentru cele dintr-un viitor nedefinit: „Vom avea multe de sărbătorit și vom sărbători în același timp anul acesta (2020) dacă facem alegerile corecte”.

Cu două zile mai devreme, omologul său din Quebec, François Legault, a anunțat interzicerea adunărilor de Crăciun în „zonele roșii”. „Când ne uităm la situație, suntem forțați să ne confruntăm cu faptele: nu este realist să credem că vom reuși să reducem progresia virusului în mod satisfăcător până la Crăciun”, a explicat Legault în presa din Quebec.

Așadar, în anumite zone marcate de guvernul canadian, Crăciunul va putea fi sărbătorit doar între oamenii care trăiesc în aceeași gospodărie. În ultima lună, numărul cazurilor infectărilor cu noul coronavirus a crescut de la 1000 la peste 1500 de cazuri pe zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.