După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm ̶r̶e̶d̶a̶c̶t̶o̶r̶i̶ ̶ şi corespondenţi ̶r̶e̶g̶i̶o̶n̶a̶l̶i̶ ̶ şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

miercuri, 9 decembrie 2020

Curtea Supremă a SUA refuză să intre în ”bătălia toaletelor” şi menţine o politică a şcolilor publice, introdusă de Obama care le permite elevilor transsexuali să folosească toaletele şi vestiarele sexului în care se identifică

 Curtea Supremă a Statelor Unite refuză să invalideze o politică a şcolilor publice din Oregon care le permite elevilor transsexuali să folosească toaletele şi vestiarele sexului în care se identifică, relatează AFP.

Cea mai înaltă jusrisdicţie americană - din care fac parte şase magistraţi conservatori din nouă - nu a dat explicaţii de ce a respins recursul părinţilor elevilor care contestă această dispoziţie în numele unor argumente religioase sau dreptului la viaţă privată.

Această decizie este ultimul episod al unei saga politice şi judiciare supranumite ”bătălia toaletelor”, care face ravagii de câşiva ani în Statele Unite.

Guvernul fostului preşedinte democrat Barack Obama a emis în 2016 o circulară prin care cerea sistemului public al educaţiei să lase elevii să folosească toaletele şi vestiarele sportive în funcţie de sexul în care se identifică.

Încă de când s-a instalat la putere, Guvernul lui Donald Trump a retras aceste directive, lăsând jurisdicţiilor locale latitudinea de a tranşa în acest subiect.

Anumite state conservatoare au adoptat, astfel, legi prin care obligă elevii să folosească toaletele în funcţie de sexul de la naştere.

Altele, din contră, au preluat linia fostei administraţii democrate, inclusiv districtul Dallas, în statul Oregon.

Continuarea pe www.news.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.