După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 15 decembrie 2020

Peter Costea 🔴 Aprecieri pentru Mihail Neamțu

Am reușit recent să citesc mesajul post electoral a lui Mihail Neamțu. Parcă l-aș fi scris eu. Gândurile și concluziile lui sunt, în mare parte, gândurile și concluziile mele. Dar Mihail merită aprecieri nu doar pentru concluziile tranșante cu care iese în spațiul public, dar mai ales pentru curajul de a le prezenta publicului având în vedere poziția lui de motor al partidului din care face parte. Curajul acesta este admirabil și pentru asta Mihail merită să fie apreciat.

M-am bucurat să văd în ideile transmis de el că fundamentele promovate de ARN în platforma lui electorală au fost menționate, inclusiv necesitatea unei „renașteri” a culturii politice în România și a politicii în genere. E regretabil, însă, că partidul lui nu le-a promovat când era nevoie, cu toate că a avut la dispoziție mai multe mandate în Parlament. A fost, deci, nevoie de un wake up call / o trezire bruscă.
Cutremurul de pământ politic din 6 decembrie a fost necesar, inevitabil și, zic eu, un început bun pentru a clădi în România o mișcare și un partid autentic creștin democrat care face ce zice. Din nefericire, partidele care până acum s-au numit de dreapta nu au ținut un discurs conservator dar, mai ales, nu au promovat politici conservatoare.
Dimpotrivă, au obstrucționat milioanele de români care și-au dorit și încă își doresc o Românie conservatoare de genul Poloniei catolice. Românii sunt conservatori prin natura și religia lor, dar secularismul promovat de presupusele partide conservatoare de până acum i-a înstrăinat.
Agreez cu Mihail: clasa politică din România, jubilând victoria dlui Biden (”fossil Biden” cum spun conservatorii americani), și-a făcut dușmani în cercurile republicane și conservatoare din SUA. Ceea ce e regretabil și împotriva intereselor economice și geostrategice ale României.
Nu mă îndoiesc că seculariștii României, inclusiv USR, vor avea acces la Casa Albă. Dar cam atât. Senatul va rămâne în mâna republicanilor, ei vor impacta politica externă a Americii, relațiile cu Europa. În 2 ani republicanii vor recupera Congresul și vor obține o majoritate și mai mare în Senat, iar dl Biden va deveni un lame duck president lipsit de putere.
E nevoie ca toți să ne unim forțele să clădim în România o mișcare și un partid autentic conservator, nu doar în ideologie, dar mai ales în politici. Din cenușa lui 6 decembrie putem clădi un conservatorism politic vibrant, tipic românesc, care să pună interesele românilor și ale României în prim plan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.