După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 9 decembrie 2020

Pastorul Lucian Tabac a plecat în veșnicie! Deşi era încă destul de tânăr, a pierdut lupta cu nemilosul Covid-19...

Scumpul nostru
Lucian
, iti vom duce lipsa... e greu sa acceptam plecarea ta..., ne mangaie faptul ca esti in bratele Domnului si nu mai simti durere si intr-o zi ne vom reuni pentru vesnicie.
Prietenia noastra si clipele frumoase petrecute impreuna ne vor ramane in memorie pentru totdeauna...
Ai influientat multe vieti si ai lasat o bogata mostenire in familie, biserica, sat. Ai fost un exemplu demn de urmat in credinta, integritate, autenticitate, jertfire, ai muncit mult pentru a crea o lume mai frumoasa si a da speranta eterna celor din jur. Domnul va ridica multi urmasi si tu vei savura o vesnicie din comorile ceresti!
Cu durere acceptam realitatea ca nu te vom vedea aici pe pamant...
Svetlana
, vom fi alaturi de tine cu tot ce vom putea pentru a usura durerea lipsei care o traiesti. Domnul sa-ti fie mangaierea si puterea...
Mariana Simonov

Un bun prieten și frate în Hristos Lucian Tabac a murit săptămâna aceasta. Pare să aibă atât de puțin sens, era prea tânăr, prea dedicat slujirii Domnului și prea integral pentru viețile prea multor oameni pentru a înțelege ceva pentru mine. Acestea fiind spuse, căile lui Dumnezeu sunt atât de mult deasupra mea pentru ca eu să înțeleg frumusețea și binele pe care El le scoate din durere și durere. În umilință, atunci îmi plec capul în determinarea de a merge smerit cu Dumnezeul meu. Mă voi încrede în Domnul din toată inima mea și nu mă voi sprijini de propria înțelegere pentru că El este mare și bun.
Russell Worrad

Aici, puteți asculta dorința mare a lui Lucian Tabac din gura lui... Este un mesaj video care vă răsuna multă vreme în inimile noastre!
Viața noastră este ca un abur, care apare puțintel și apoi piere...
Un bun prieten și frate ne-a părăsit, a mers acasă la Domnul, dar mesajul vieții lui va suna întotdeauna în inimile noastre! A fost și va rămâne pentru noi toți un bun exemplu!
Dar, avem nădejdea că odată ne vom revedea acolo sus, în Patria Cerească!
(1Tesaloniceni 4:13-18)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.