După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 18 decembrie 2020

”Marea Resetare”, respinsă de americani. Sondajul arată că suveranitatea națională este superioară globalismului

 Majoritatea americanilor care au auzit de „Marea Resetare”, concept susținut de Formul Econonomic Mondial pentru a promova un nou globalism și controlul tehnocrat al comportamentului uman, se opune obiectivelor sale, scrie ActiveNews.ro .

Un sondaj realizat de Rasmussen Reporters și The Heartland Institute relevă faptul că 53% dintre americani se opun Marii Resetări, comparativ cu 42% care susțin obiectivele sale. 4% spun că nu sunt siguri.
 
În timp ce votanții din statele-swing sunt mai predispuși să se opună agendei Great Reset, este evidentă și diferența dintre democrați și republicani în acest caz. Astfel, 72% dintre democrați sprijină inițiativa FEM și a globaliștilor, în frunte cu Joe Biden, in timp ce 76% dintre republicani o resping.

Potrivit sondajului, „americanii înțeleg că suveranitatea națională este superioară globalismului”. Mai mult, conform datelor, americanii sunt precauți în privința mișcării anticapitaliste Great Reset a Forumului Economic Mondial. Cel puțin în mod aparent, americanii sunt conștienți de faptul că globalismul nu reprezintă răspunsul la problemele politicii SUA ”.

Great Reset este o mișcare concepută de fondatorul Forumului Economic Mondial Klaus Schwab, prin care se dorește folosirea crizei coronavirusului pentru a reorganiza lumea și a avansa tehnologiile de supraveghere pentru a urmări și controla comportamentul uman.

Schwab a publicat recent o carte numită „COVID-19: Marea Resetare” în care arată că, în pofida pandemiei care nu reprezintă o „amenințare existențială”, ea ar trebui exploatată pentru a reordona complet lumea și a introduce o distopie tehnocratică transumanistă.

Mass-media maninstream precum New York Times susține în continuare că „Marea Resetare” este o „teorie a conspirației”, deși lideri mondiali or promovează pe față. Președintele proiectat Joe Biden este unul dintre marii promotori ai Marii Resetări. El și-a însușit în campania sa electorală sloganul acestei mișcări, și anume „Build Back Better” (Să construim la loc mai bine).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.