După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 19 decembrie 2020

„În urmă cu 5 ani nu-mi imaginam că voi fi motorul din spatele unui astfel de proiect” | Violeta Fărăgău, Casa Filip

 Violeta Fărăgău este femeia din spatele inițiativei Casa Filip, căminul de pe strada Odobești, cartier Iris, care oferă din 2018 un spațiu de odihnă și sprijin emoțional pentru bolnavii de cancer.

Psiholog de profesie este si co-fondatoare a Asociației Preventis, ONG-ul care pune la dispoziție de 15 ani servicii de prevenire și eliberare a tinerilor în lupta cu dependențele.

Scopul ei este de a continua zi de zi misiunea care a stat la baza realizării Casei Filip, punerea la dispoziție a unei cazări „acasă departe de casă” pentru bolnavii de cancer care fac tratamente în Cluj-Napoca. 

Consideră că încrederea ne poate da speranța să începem o schimbare în comunitatea din care facem parte. Trebuie doar să depășim bariera fricii care ne frânează avântul dorinței în orice domeniu.

Continuarea pe www.thewoman.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.