„Patrioții americani sunt sătui de corupția ce se întinde de la nivel local până la cel mai înalt nivel al guvernului nostru“, a adăugat ea.
„Nu ne vom lăsa intimidați. Nu vom da înapoi. Vom curăța acum această mizerie. Președintele Trump a câștigat detașat. O să dovedim. Și vom revendica Statele Unite ale Americii pentru oamenii care votează pentru libertate.“
Powell a făcut referire la o conspirație transnațională care implică „influența banilor comuniști“ din țări precum Cuba, Venezuela și „probabil China“ pentru a schimba rezultatul cursei prezidențiale prin intermediul programelor informatice electorale folosite. Avocatul cu o lungă istorie în domeniu, care l-a reprezentat pe locotenentul general Michael Flynn, a solicitat apoi Departamentului Justiției să deschidă o anchetă penală.
Powell, fost procuror, a făcut referire la un denunțător care a dat lucrurile pe față și a depus mărturie cu privire la modul în care software-ul folosit poate manipula în secret voturile. Persoana a afirmat că a lucrat cu armata venezueleană, subliniind o conspirație între directorii Smartmatic, fostul dictator socialist venezuelean Hugo Chavez și oficialitățile electorale din țară, cu ani în urmă.
Informatorul a explicat că „software-ul și proiectarea fundamentală a sistemului electoral electronic și a software-ului Dominion sau al altor companii de tabelare electorală se bazează pe un software care este descendent al Smartmatic Electoral Management System“.
„Pe scurt, software-ul Smartmatic se află în ADN-ul fiecărui program informatic sau sistem al tuturor companiilor care tabulează voturile“, a concluzionat denunțătorul.
Epoch Times nu a putut verifica independent afirmațiile respective.
Powell a susținut că Smartmatic, Dominion și alții au folosit în ziua alegerilor această tehnologie, care a fost dezvoltată sub regimul lui Chavez cu ani în urmă pentru a se asigura că acesta „nu pierde niciodată în alegeri“. Chavez a murit în 2013.
Dominion și Smartmatic nu au răspuns încă la invitația The Epoch Times de a comenta subiectul.
Smartmatic a negat orice legătură cu Dominion, în timp ce Dominion a declarat că nu are „relații de acționariat cu familia Pelosi, familia Feinstein, Inițiativa Globală Clinton, Smartmatic, Scytl sau vreo legătură cu Venezuela“. Dominion a cumpărat active de la o filială a Smartmatic la trei ani după ce a fost vândută. Smartmatic a afișat pe site-ul său că „nu are legături cu niciun guvern sau partid politic din nicio țară. Nu a fost niciodată deținut, finanțat sau susținut de vreun guvern. “
Avocatul Lin Wood, care a intentat un proces pe motivul neregulilor electorale din Georgia, a considerat mincinoasă declarația lui Smartmatic că nu are legături cu Dominion, adăugând că un site de fact-checking care conține declarațiile companiilor este „plătit pentru a face propagandă“.
De asemenea, în conferința de presă, fostul primar al orașului New York, Rudy Giuliani, a menționat că au existat declarații sub jurământ depuse în statele disputate care ar indica un complot de fraudă electorală administrată central, pentru a schimba rezultatul alegerile în favoarea oponentului democrat, Joe Biden.
„În orașul Atlanta, republicanilor nu li s-a permis să urmărească procesul de numărare a voturilor trimise pe poștă. Inspecțiile nu s-au făcut deloc. Și avem numeroși alegători care au votat de 2 ori, avem numeroși votanți din afara statului și avem dovezi specifice de intimidare și schimbări de vot. Toate acestea se vor regăsi în procesul care începe curând“, a detaliat Giuliani.
Un număr de secretari de stat din Arizona, Pennsylvania, Georgia, Michigan și din alte părți au declarat că nu au constatat nicio dovadă a vreunei fraude electorale care să schimbe rezultatele alegerilor. Recent, Agenția de securitate cibernetică și securitate a infrastructurii (CISA) a Departamentului de Securitate Internă (DHS) a declarat că alegerile din 3 noiembrie au fost „cele mai sigure“ din istorie.
Șeful Comisiei Electorale Federale, Trey Trainor, a pus la îndoială numeroasele afirmații ale oficialităților că nu a existat nicio fraudă, spunând că el crede că „a existat fraudă“ în statele cheie.
Trump l-a concediat pe Christopher Krebs, fostul șef al CISA, în urmă cu câteva zile, după declarația pe tema securității electorale. Pe 18 noiembrie, Krebs a încercat să-și atenueze afirmațiile pe Twitter, postând că „nu am susținut niciodată că nu a existat fraudă în alegeri, [pentru că] asta nu este treaba CISA – este problema celor care se ocupă de aplicarea legii“.
„Am furnizat totuși informații cu privire la măsurile pe care funcționarii electorali le folosesc pentru a preveni și detecta alegătorii decedați“, a scris el.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.