După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

luni, 12 octombrie 2020

Tony Berbece 🔴 E de-ajuns...

E de-ajuns cât pretindem că suntem creștini, dar ne-am umplut țara de la un capăt la altul cu case de pariuri, păcănele și jocuri de noroc... e de ajuns să ne mai numim fără să fim. 

E de ajuns cât pretindem că suntem creștini, dar ne-am lăsat fiecare sătuc, oraș și municipiu umplut cu cârciumi, baruri, cluburi și locuri ale dezmățului.

E de ajuns cât pretindem că suntem creștini, dar zilnic sute de suflețele de copii se întorc acasă la Tatăl Ceresc fără să fi respirat măcar o gură de aer, uciși fiind la cererea propriilor părinți. 

E de ajuns cât pretindem că suntem creștini, dar ne-am lăsat fetele pradă unei industrii mizerabile, prin care-și vând trupurile goale pe internet unor cu ochi murdăriți de patimi, unor oameni care și-au ucis orice simțire. 

E de ajuns cât pretindem că suntem creștini, dar ne-am umplut casele de drăciueli, ceartă, beție, curvie, hulă, vrăjitorie, poftă rea și ură. Haideți să ne luăm creștinismul înapoi de unde l-am abandonat, haideți să ne întoarcem la Hristos, iar El nu ne cheamă la ipocrizie, El nu a suferit deloc fariseismul pe care-l trăim cu atât succes. 

Nu plimbând sicriul unui mort, fie el și sfânt, printre noi ne vom sfinți, ci lăsându-ne de păcate și plimbând slava lui Dumnezeu în trupurile noastre vii Îl vom face să se îndure de noi. Dragi creștini haideți să ne plimbăm pe străzi și să le sfințim chemând Numele lui Dumnezeu peste ele, să scoatem prin rugăciuni fierbinți și neprihănire răul din țara aceasta, să ne smerim înaintea lui Dumnezeu. 

Cu prețuire,

Toni Berbece

Text: Isaia 18:7-8

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.