După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

luni, 12 octombrie 2020

Activiști LGBT care reacționează prin... lătrat. Un videoclip care arată comportamentul șocant al acestora...

Activiști LGBT supărați se prefac că sunt ... câini. Un videoclip care arată comportamentul șocant al activiștilor LGBT.
Înregistrarea arată momentul în care s-au întâlnit două grupuri de activiști. Pe de o parte, erau voluntari ai tinerei cruciade care, cântând la cimpoi, strângeau semnături pentru proiectul de lege StopLGBT; pe de altă parte, activiștii de extremă stângă au protestat. La început au țipat, dar când acest lucru nu a avut niciun efect, au început să latre și să urle...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.