După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 15 septembrie 2020

Tony Berbece 🔴 E zid...

E zid între tine și Dumnezeu ura ta, invidia ta, bârfa ta, înjurăturile tale, nu poți deschide cerul cu aceeași gură cu care ai deschis iadul asupra aproapelui tău. Trebuie mai întâi să culci la pământ acest zid al răutății, al certurilor, al mâniei, al iuțelii, al izbucnirilor, al defăimării aproapelui, al minciunii și apoi vei putea vedea frumusețea prezenței lui Dumnezeu.

E zid între tine și Dumnezeu gura ta plină de fum de țigară, plină de miros de alcool, e zid între tine și Dumnezeu drogul din sângele tău, e zid pornografia din ochii și mintea ta, e zid mintea ta prizonieră jocurilor de noroc. Până nu pui barosul Scripturii și al lui Hristos pe zidurile acestea nu te poți numi om liber și fericit, nici pe departe creștin.

E zid între tine și Dumnezeu păcatul nemărturisit, pe care poate nu-l mai faci, dar de care te bucuri încă în mintea și inima ta, e zid nemulțumirea din tine, cârtirea constantă față de tot ce ți s-a dat, e zid starea ta de lehamite, e zid frica din tine, frica ce-ți paralizează mintea și care-ți fură în fiecare dimineață bunătatea cu care Dumnezeu te așteaptă. Sparge aceste ziduri prin puterea rugăciunii și vei vedea strălucirea feței lui Dumnezeu în viața ta.

Cu prețuire în Hristos,

Toni Berbece

Text: Isaia 59:1-2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.