După aproape 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu aproape 50 de milioane de vizualizări (49 681 326), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!

miercuri, 16 septembrie 2020

Într-o lume tot mai nebună, continuă seria blasfemiilor: Iisus - ținut pe brațe de Fecioara Maria - pictat în negru...


În numele corectitudinii politice și al luptei anti-rasism, totul e posibil. Chiar și mutilarea unei opere de artă. Un scandal e pe cale să izbucnească în Italia, după ce celebra „Pietà” a lui Michelangelo a fost transformată, încă nu cu dalta și ciocanul, de Academia Pontifică pentru Viață. Aceasta a postat pe Twitter un fotomontaj al celebrei sculpturi, în care Iisus - ținut pe brațe Fecioara Maria - este pictat în negru.

 
Titlul este următorul: „O imagine care merită un discurs”. 

Un discurs prin care, cel mai probabil, APV a încercat să se alinieze mișcării Black Lives Matter, dar a generat  controverse pe rețelele de socializare, și nu numai.  Comentatorii spun că e o ofensă adusă credinței creștine și artei.
 
Cineva a scris că asistăm „la o operațiune chiar mai rea decât vandalismul lui Laszlo Toth, geologul maghiar care a zdrobit cu ciocanul Pietà, în 1972: „A făcut mai puțin rău”. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.