După aproape 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu aproape 50 de milioane de vizualizări (49 681 326), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!

vineri, 11 septembrie 2020

O nouă blasfemie expusă public la București: „Cina cea de taină“ într-o viziune feministă și LGBT...


O expoziție de pictură a artistului plastic Irina Greciuhina din Chișinău, cu genericul „Woman Unchained“, a fost inaugurată ieri în capitala României, informează MOLDPRES.

Printre lucrările aduse la București se află și „Introduction to the culture“ sau „Unity in Diversity“, lucrare masivă de trei pe doi metri, replică postmodernă la fresca „Cina cea de taină“ a lui Leonardo da Vinci, în care Iisus și cei 12 apostoli sunt reprezentați conform poziționării din capodopera geniului renascentist, dar ca femei. 

”Viziunea feministă și LGBT a Irinei Greciuhina cu siguranță va scandaliza publicul românesc, încă tributar patriarhalismului și altor sechele ale totalitarismelor moderne”, a subliniat Victoria Nagy Vajda, coordonatorul spațiului de expoziții Arbor.art.room.

...

Expoziția va rămâne deschisă până pe 11 octombrie.

www.moldpres.md

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.