După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 1 septembrie 2020

Destăinuirile unui jucător chemat de Rădoi la națională: "Eu sunt pocăit. M-am botezat la 18 ani și mi-am pus viața în mâinile lui Dumnezeu"

 

Portarul Astrei Giurgiu, David Lazar, traieste marea bucurie a vietii sale: a fost convocat la echipa nationala pentru prima data.

"Sincer, visam, speram, dar eram asa, in dubiu, daca voi fi convocat. Il tot vedeam pe selectioner in tribune la meciurile noastre de play-off, iar asta imi dadea o motivatie in plus", a spus fotbalistul giurgiuvenilor.

Portarul crede ca religia sa l-a ajutat in viata.

"Eu sunt pocait, cum zice lumea, dar nu apartin niciunui cult. Pur si simplu, la 18 ani, cand m-am botezat, mi-am pus viata in mainile lui Dumnezeu. Sunt casatorit cu Damaris, avem doi copii, Ianis David de 4 ani si Sara Maria de 3 ani, si sunt un om implinit.

Fotbalul nu e decat o meserie pentru mine, prin care incerc sa avem un trai decent, dar pe care incerc sa o fac cat mai bine, cat mai onest. Si uite ca Dumezeu m-a ajutat. Visam cu ochii deschisi sa ajung la nationala si sunt fericit ca mi s-a implinit", a spus Lazar pentru gsp.

Ultima data cand a aparat pentru nationala Romaniei a fost in 2012, cand a fost convocat la echipa de tineret.

www.ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.