După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 1 septembrie 2020

Cristian Ionescu 🔴 Biserica și statul răzbunător – un apel la mobilizare


Aș vrea să încep prin a spune că guvernul nu ar trebui să-și exercite NICIODATĂ autoritatea, să-și folosească resursele și nici să-și impună agenda politică împotriva ORICĂREI și ÎNREGII opoziții într-un mod răzbunător!

Atunci când, în afară de perspectivele sale juridice de bun simț, Guvernul caută modalități colaterale de a intimida, constrânge sau de a impune în cele din urmă propria voință împotriva oamenilor, instituțiilor, în special bisericilor, știm că avem de-a face cu tirania și persecuția.

Este exact ceea ce fac chiar acum statul și guvernele locale din California împotriva bisericilor precum Grace (Pastorului MacArthur), unde oficialii județului s-au retras dintr-un angajament vechi de 45 de ani care permitea bisericii să folosească anumite facilități ca parcare.

Așa cum s-a întâmplat și în cazul nostru, când primarul din Chicago a trimis poliția să ne blocheze în mod ilegal accesul la o zonă de parcare privată sub contract de 18 ani  între Biserica Elim și o bancă.

Bun venit guvernului atotputernic și răzbunător!

Neavând o cale legală pentru a interveniși hărțui biserica noastră, oficialii au trimis din nou poliția cu citații pentru…comportament perturbator!

După amenințări cu închiderea facilităților, amendarea bisericilor și a enoriașilor, chiar arestarea și etichetarea ca oameni indezirabili care atrag pedeapsa maximă a reducerii sumare (demolarea facilităților noastre)… doamnelor și domnilor, ce mai rămâne, ghilotina și plutoanele de execuție?

S-ar putea să credeți că ceea ce se întâmplă este local și rar, unii chiar ar putea să creadă că merităm acest lucru.

Pentru toți pastorii și bisericile din America, vă spun că fie vă raliați, vă redeschideți bisericile și luptați împreună cu noi, fie…va veni și rândul vostru!

Dacă vă gândiți că veți fi scutiți alegând cartea politeții, vă înșelați!

Amintiți-vă de femeia ușoară din Cartea Apocalipsei! Atât timp cât Anticristul și Regii o putea folosi, ea era în joc! Dar, în cele din urmă, după ce ea nu le-a mai servit scopurilor lor, au distrus-o!

Încetați a mai fi trădători și promiscuu spiritual!

Veniți alături de noi, luați poziție și luptați!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.