După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 22 august 2020

Bebe Ciaușu 🔴 FAKE NEWS: „Chiar dacă tu nu crezi în Dumnezeu, El crede în tine!"

Cu ceva vreme în urmă, un predicator a spus: „Cristos a murit pentru mine, pentru că a crezut în potenţialul meu de a fi fiu de Dumnezeu. Indiferent cine eşti tu, indiferent cât eşti de căzut, indiferent cum arăţi tu acum, astăzi, zdrobit, dezamăgit, Domnul Isus Se uită la tine şi spune: «Cred în tine» (...) Eu vă garantez că nu-i niciunul aici la care Domnul Isus să nu se uite şi să nu-i spună: «Cred în tine». El crede în noi. Şi viaţa pe care o trăiesc, o trăiesc prin credinţa Lui în mine (…) Dumnezeu crede în mine şi speră în mine.”

Există predicatori care susţin că a le spune oamenilor că trebuie să creadă în Dumnezeu este o formă de legalism. Ar trebui să încetăm să le mai cerem oamenilor aşa ceva. Mai degrabă trebuie să le spunem că Dumnezeu crede în noi. Noi nu putem să credem în El, dar El poate să creadă în noi.
Oare ce spune Biblia despre acest subiect?
Vă invit duminică, 23.08.2020, de la ora 10.00, la Biserica Baptistă "Harul" din Ineu, să aflăm perspectiva Scripturii cu privire la această temă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.