După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 21 iulie 2020

Tony Berbece 🔴 În casa în care nu este Hristos...


În casa în care nu este Hristos, copiii își bagă mâinile în urechi și-și pun perna în cap de la atâta ceartă, pereții își iau pumni de nervi, ușile au geamurile sparte și abia mai stau pe balamale de la atâtea trântituri, farfuriile nu scapă nici ele, iar vecinii știu că la apartamentul/casa cutare e scandal seară de seară.

În casa în care nu este Hristos este multă bârfă, multă văicăreală, multă nemulțumire, multă ură vărsată pe toate părțile, acolo poți auzi cum socrii nu-s buni de nimic, ei nu au ajutat cu nimic niciodată, poți auzi cum de la pastor/preot până la ultimul “prieten” al familiei este înjosit, bârfit, disprețuit și denigrat, iar apoi copiii aud mierea din gâtlejul părinților când vorbesc cu cei pentru care cu puțin timp în urmă au avut doar venin.

În casa în care nu este Hristos este mereu televizorul/telefonul pornit pe toate mizeriile, pe toate urâciunile lumii, de la emisiuni spurcate până la nimicuri care pervertesc mintea, în casa în care nu este Hristos nu Biblia și rugăciunea au loc de cinste, ci orice altceva care fură timpul ca un hoț lăsând în loc doar gunoaie. În casa în care nu este Hristos Biblia zace în praf, iar plasma strălucește full HD non stop.

Dorește-ți o casă în care să domnească Hristos și vei avea pace, vorbă bună, belșug și binecuvântare. Soțul va avea doar miere pe buzele lui, iar soția va fi un izvor binecuvântat și nu o streașină care picură supărător. Copiii vor fi la adăpostul paradisului creat de voi și nu va avea Șarpele cel vechi acces la inimile și mințile lor.

Cu prețuire,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.