După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 25 iulie 2020

Tony Berbece 🔴 Când Dumnezeu “nu mai poate”...


Vai de de acel popor asupra căruia vine vreme când Dumnezeu nu mai poate, când Dumnezeu nu mai poate trece cu vederea sutele de copii avortați, care au fost plămădiți cu dragoste de Creator și cărora El le scrisese toate zilele, dar cărora omul și-a permis să le șteargă pe toate nu cu o gumă de șters, ci cu un clește, care a smuls fiecare zi cu sadism. Credeți că sângele nevinovat al acelor copii nu se adună într-un “vas sfânt” înaintea lui Dumnezeu?

Vine vremea când Dumnezeu nu mai poate suporta violul, pedofilia și abuzurile sexuale ale unui popor când acestea ajung la culme. Când oamenii pot tolera și pot închide ochii, cum s-a întâmplat cu polițistul pedofil despre care unii știau, dar au tolerat, când unii eliberează violatori, care cum ies din pușcăria violează din nou cum s-a întâmplat cu cel care a violat și incendiar o tânără, ei uite că Dumnezeu nu poate trece cu vederea astfel de acte de cruzime și de mutilare a trupului și a sufletului.

Vine vremea când Dumnezeu nu mai poate suporta destrăbălarea sexuală, nu mai poate trece cu vederea prostituatele de pe centură și pe cele care ajung să candideze la posturi de conducere de tot felul, nu mai poate trece cu vederea zecile de mii de lucrătoare și lucrători Videochat, nici mașinile lor cu reclame, nici anunțurile lor de pe net, uite că vine o vrem când Dumnezeu spune: Stop! Vine vremea când Dumnezeu închide bordeluri, afaceri din prostituție fie ele și doar filmate, vine vreme când Dumnezeu falimentează lucrările diavolului așa cum ne spune Scriptura.

Vine vreme când Dumnezeu nu mai suportă furăciunea, minciuna, viclenia, parșivenia, religiozitatea și idolatria față de oameni și sfinți, vine vreme când efectiv Dumnezeu curăță ca să poată privi din nou spre Pământ. Cred că Dumnezeu curăță chiar acum! Să ne rugăm pentru îndurare!

Cu prețuire,
Text: Ieremia 44:22

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.