După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 6 iulie 2020

O blasfemie ireverentă, indecentă, scandaloasă, nerușinată: un nou film care pretinde, în era tiraniei ideologiei de gen, că Mântuitorul ar fi fost transgender...


Uneori dau peste materiale atât de josnice la adresa creștinilor, a credinței noastre, dar mai ales a Mântuitorului, încât nu îndrăznesc să pun în cuvinte ceea ce citesc.
Cei care îndrăzniți, puteți intra pe link și veți vedea despre ce e vorba: www.dailywire.com

E o blasfemie la adresa Mântuitorului: un nou film, care urmează sa fie lansat curând, care pretinde, în era tiraniei ideologiei de gen, că Mântuitorul ar fi fost transgender, o femeie, și alte caracteristici josnice ca acestea.

Mântuitorul ne îndeamnă să-i iertăm pe blasfematori, pentru că nu știu ce fac. Iertarea e una, dar îndreptarea e și ea necesara. Iar unde nu e îndreptare, sunt consecințe.
Din nefericire, filme și cărți hulitoare la adresa Mânuitorului au fost deja lansate de mulți ani. Probabil că încă vor fi. Dar ele nu vor putea schimba Adevărul.

Notați că actrița principală a filmului e nepoata lui Michael Jackson, presupusul pedofil, decedat din cauza exceselor de medicamente antidepresive. Tatăl ei a fost o victimă a revoluției sexuale, la fel fiica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.