După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 25 iulie 2020

Mii de oameni Îl acceptă pe Isus Hristos în mijlocul COVID-19

Iranul se confruntă zilele acestea cu două mari probleme grave. Prima problemă: proteste ale populației împotriva guvernului, care prin deciziile sale politice a dus economia sub nivelul de subzistență. A doua problemă este legată de coronavirus. Deși nu se cunoaște cu exactitate numărul de infectări, există totuși rapoarte independente care arată că o mare parte din populație este infectată, și anume, cu mult peste cifrele oficiale.
Există totuși o veste bună: suntem martorii unei treziri spirituale în Iran: mii de musulmani se îndreaptă spre creștinism în mijlocul situației dezastruoase din țară.
De aceea, numim asta o pandemie a speranței, a spus Mike Ansari, care conduce Mohabat TV, unul dintre cele mai populare canale TV prin satelit creștine din Iran.

Ansari a declarat pentru CBN News că Mohabat TV înregistrează cifre record de vizualizări. Numărul mare de oameni care părăsesc Islamul provoacă o criză împotriva bisericii. Zeci de iranieni au fost arestați și închiși pentru că au răspuns la mesajul Evangheliei. Iranul este unul dintre cele mai periculoase locuri din lume pentru creștini. Cu toate acestea, creștinismul crește mai rapid în Iran decât în ​​oricare altă țară din regiune.
Sursa: CBN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.